Bijeto´s Abyssinier

Lidt om os selv Vores katte Udstillingsresultater Killinger Links
  Historier  Info om racen  Galleri  

EC Bijeto´s Cirkeline, sorrel abyssinier

Stamtavle

Cirkeline er blevet steriliseret i juni 2005 og bor nu hos vores datter, sammen med 2 somali katte.

Så fik vi vores første abyssinier pige som vi selv har opdrættet. Cirkeline har været på en del udstillinger og hun har klaret sig rigtig godt, hun er hvad man kan kalde en "showkat" hun elsker at være på. Katteudstillinger er noget man har opfundet for Cirkeline´s skyld, så hun kan vise sig frem, for både dommere og publikum.

Cirkeline har bare et super temperament, hun er utrolig kælen og hun kommer når vi kalder på hende. Cirkeline er også meget venlig over for alle vores andre katte. Cirkeline må være det man kalder en damp kat, dvs. der skal hele tiden ske noget, det er sjældent hun ligger og slapper af, der er næsten altid fuld fart på hende. 

Cirkeline har fået 3 kuld killinger og hun er så stolt over sine babyer og igen viser hun sit gode temperament, ved at de andre katte godt må være i værelse og endda kigge ind på hendes killinger. Hun lader endda de andre hunkatte hjælpe med at passe på killingerne.

Cirkeline blev på udstilling i Højby d. 23-05-2004 Europa Champion, hun er den første vi selv har opdrættet og udstillet som har nået denne titel.

Cirkeline har nu fået sit sidste kuld og vi vil prøve at finde et godt og kærligt hjem til hende, det er meget svært for mig at komme af med Cirkeline, da hun er så kærlig og det hjem hun skal have, skal også være mere end 110% i orden.

 

Tilbage til forsiden