Bijeto´s Abyssinier

Lidt om os selv Vores katte Udstillingsresultater Killinger Links
  Historier  Info om racen  Galleri  

EC/EP Iah-Ra´s Geb, sorrel abyssinier

Stamtavle

Sov sødt kære Geb

Geb blev aflivet d. 14.04.2009 pga. kræften havde bredt sig til hans indre organer. I Januar 2009 opdagede vi en knude på halsen af Geb, han blev opereret og fik fjernet knuden, knuden blev sendt til undersøgelse og det viste sig at være ondartet kræft.

I December 1997 købte vi så Geb, han var bare så dejlig og han solgte sig selv.

Geb havde været på udstilling som killing og fået nogle gode resultatet, vi havde absolut ingen planer om at gå på udstilling, men som sagt så har man har en mening til man tager en ny.

Så vi har kørt land og rige rundt med Geb og i August 1999 blev Geb Europa Champion, Geb blev kastereret i August 1999 og han startede nu forfra i kastrat klassen. Den 30.September 2001 blev Geb Europa Premier. Geb har nu begge titler og er så vidt vi ved den første dansk opdrættede abyssinier der har opnået begge titler. 

Efter Geb er blevet kastrat, har han fuldstændig ændret temperament, han er simpelthen "MORS" dreng og han elsker at kæle. Geb har desværre også taget en del på og vi har på næsten alle udstillingerne fået at vide, at Geb er en meget smuk og racetypisk abyssinier med ca. ½ kg. for meget på sidebenene. 

Det har været svært for os, at holde Geb slank, Geb er kun blevet fodret med Light foder, men da vi har haft en del kuld killinger og killingerne hos os bliver jo fodret med killinge foder og det er absolut ikke slankemad. Geb har prøvet at snige sig hen til killingefodret og nogle gange er det lykkedes ham at fortære en del af det, ellers fanger han killingerne, når de har spist og han vasker dem rigtig godt om munden, sikkert fordi de dufter af killinge foder.

 

Tilbage til forsiden