Bijeto´s Abyssinier

Lidt om os selv Vores katte Udstillingsresultater Killinger Links
  Historier  Info om racen  Galleri  

IC Bijeto´s Je T´aime, sorrel abyssininer

Stamtavle

Je T´aime er nu blevet 4 år og er neutraliseret hun søger et nyt og kærligt hjem, gerne hvor der bor en lille killing, eller i et hjem hvor man har god tid til hende som alene kat, da hun er en meget social missekat.

Je T´aime er testet fri for følgende sygdomme: PL løse knæled og PK anæmi sygdom.

Je T´aime er nu blevet 2½ år og hun er en smuk og dejlig kat, fuld af numre, men det er en aby jo.

Hun har et kanon godt hoved og en super lækker pels, desværre har hun også striber på det ene forben og det trækker ned. Men uanset hvad så er hun en skøn missekat, som altid har tid til at kæle.

Je T´aime er blevet mor 2 gange, hun fødte 3 skønne killinger d. 6.10.2005. Hun var ligesom sin mormor og sin mor en kanon god føder. Hun er også en rolig og stabil mor, vores andre katte må gerne være sammen med hende og killingerne. Hun blev så mor igen d. 22.02.2007 og den fødsel var ikke som den skulle være, den var hæslig og det gjorde så ondt på Je T´aime at føde, det blev til 2 killinger.

Vi var lidt i syv sind inden hun fødte, måske skulle hun have et kuld mere, da hun jo ikke er special gammel, men efter den fødsel, så nej, det udsætter jeg ikke min hunkat for igen. Så Je T´aime bliver nu neutraliseret, når hendes killinger er gamle nok og så vil vi finde et nyt hjem til hende, gerne sammen med en killing eller sammen med halv søster Luna.

 

 

 

Tilbage til forsiden