Bijeto´s Abyssinier

Lidt om os selv Vores katte Udstillingsresultater Killinger Links
  Historier  Info om racen  Galleri  

SC Luna-Tick´s Umami for Bijeto, fawn abyssinier

Stamtavle

PK negativ via forældres PK DNA test - PRA negativ

Mamse fødte d. 25. august 2009, 3 skønne fawn killinger, 2 hunner og 1 han.

Mamse fødte d. 13. januar 2008 ikke mindre end 5 killinger, det blev til 2 sorrel hanner, 2 fawn hanner og 1 fawn hun, hun var en rigtig god føder og en kanon god mor.

Mamse er drægtig og vi venter små Mamsebaby´er i starten af det nye år, Mamse nyder sin drægtighed og hun er så sød og dejlig, de killinger hun får kan kun blive dejlige, med Mamse som mor og med Rocky som far, de må få et kanon temperament.

Umami (hun bliver kun kaldt for Mamse) flyttede ind hos os den første weekend i Maj i 2006, hun er bare en skøn lille sag, elsker at kæle og nusse. Mamse er vokset op hos Marianne & Lars Seifert-Thorsen og vi er utrolig glade for, at vi fik lov til at få Mamse.

Mamse kunne faktisk også godt have fået navnet Nilfisk, da hun støvsuger alt hvad der ligner og smager af mad, hun er faldet godt til og er nok blevet huset´s Dronning, hun ved hun er en lækker sag og på udstillinger der fører den unge dame sig frem.

Vi var på Scandinavian Winner Show i Örebro i Sverige i starten af juni md. og der var en kanon god fotograf og vi fik taget en del billeder af Mamse - syntes også der skal et her på hjemmesiden :-)

 

 

Tilbage til forsiden