Bijeto´s Abyssinier & Somali katte

Lidt om os selv Vores katte Udstillingsresultater Killinger Links
Gæstebog Historier  Info om racen  Galleri English

EC Bijeto´s Cirkeline - sorrel abyssinier hunkat

Cirkeline har fra hun blev født til fire års alderen boet hos Birgitte og Tommy. Her har hun været med til en masse udstillinger, hvor hun har vundet adskillige præmier. Hun har haft det rigtig godt hvilket man tydeligt kan mærke på hendes tillidsfulde og glade sind.

Min kæreste og jeg havde snakket om at anskaffe os en kat. Jeg har haft kat i hjemmet hele mit liv, og Jan har altid haft et ønske om en kat, så nu var det på tide. 

Vi drog derfor til Roskilde Dyrskue juni måned 2005. Her var der en katteudstilling hvor forskellige racer var repræsenteret, men det var Cirkeline vi faldt for. Hun var fuldstændig cool. Selvom der var alle disse mennesker, rørte det hende ikke spor. 14 dage efter vi havde set hende på Roskilde Dyrskue fik vi hende hjem. Det var en meget spændende tid for os og sikkert også for hende. Hun var vant til at bo sammen med mange katte hos Tommy og Birgitte, så vi var lidt nervøse for om hun kunne vænne sig til sin nye status som enekat. I starten miavede hun meget og det skar helt i hjertet hver gang. Det var som om hun kaldte efter de andre katte og sine tidligere ejere, men som tiden gik vænnede hun sig mere til os. Det viste sig ved at hun lagde sig ned til os når vi sov, og stod i døren når vi kom hjem for at byde os velkommen. For hver gang hun blev mere kælen og tillidsfuld, blev vi rigtigt glade.

Idag står den på ren Cirkelinetid når man kommer hjem. Hun insisterer på opmærksomhed, ved at stikke hele hendes hovede op mod vores, og hun går ikke før man har aet og kløet hende. Hun har også fået en hyggelig tendens til at ligge sig ind under ens dyne om morgenen. Så putter hun sig ind til én, og gør det meget svært for én at stå op :o)

Vi har hurtigt fundet ud af at alt det legetøj vi har købt til hende ikke er af synderlig interesse... Hun synes det er tusind gange mere spændende at lege med snørrebånd, staniolkugler og gavebånd. Hendes yndlingsleg er dog at ligge under et tørklæde som er gennemsigtigt, for så at fange alt hvad der bevæger sig omkring hende. Hun synes selv at hun er ret farlig, og det er meget underholdende.

Cirkeline har fra starten været en rigtig dejlig, glad og nem kat. På intet tidspunkt har hun vist tegn på at være indelukket eller bange/sky overfor os. Vi er meget glade for hende og som tiden er gået er hun blevet mere og mere vores kat. Hun er meget hengiven og glad, og hun elsker at lege og få opmærksomhed. En katterace vi varmt kan anbefale til alle som gerne vil have liv og glade dage i hjemmet.

Kærligst

Jan og Julie

 

Tilbage til historier